Dagens middag for uge 39-40-41-42 ”Take Away”.

Middage koster KUN kr. 70 Mandag til Torsdag,

Fredag & Lørdag 75,- pr. stk.

Søn- og helligdage dog kr. 89,-

UgedagDatoDagens middag 
Mandag21-9Karbonader m/ ærter og gulerødder 
Tirsdag22-9Frikadeller m/ Rødkål 
Onsdag23-9Kylling i karry m/ ris 
Torsdag24-9Stegt flæsk m/persillesovs 
Fredag25-9Danskbøf m/ blødeløg 
Lørdag26-9Jægerschnitzel m. risoles 
Søndag27-9Flæskesteg m/ rødkål 
Mandag28-9Lasagne m/ salat 
Tirsdag29-9Forlorenhare / tyttebær 
Onsdag30-9Mediester m/ stuvet blomkål 
Torsdag1-10Stegt flæsk m/persillesovs 
Fredag2-10Glaseret skinke m/ flødekartofler 
Lørdag3-10Koteletter m/ grønsager 
Søndag4-10Kalvesteg m/waldorfsalat 
Mandag5-10Boller i karry 
Tirsdag6-10Hvidkåls budding 
Onsdag7-10Millionbøf m. kartoffelmos 
Torsdag8-10Stegt flæsk m/persillesovs 
Fredag9-10Skinkeschnitzel m. brasede kartofler 
Lørdag10-10Nakkesteg m. champignonsauce 
Søndag11-10Flæskesteg m/ rødkål 
Mandag12-10Biksemad m. spejlæg 
Tirsdag13-10Gullash m/ mos 
Onsdag14-10Svensk pølseret 
Torsdag15-10Stegt flæsk m/persillesovs 
Fredag16-10Herregårdsbøf m/ ærter 
Lørdag17-10Oksefilet m/ rødvinssovs 
Søndag18-10Kalvesteg m/ waldorfsalat 
   
  Ret til ændringer forbeholdes.